Biljetter säljs genom KULTURBILJETTER! Under dagen är det fritt inträde kl 13-17, efter 17 behövs dagsbiljett eller helgbiljett!
Den som förbokar sin tatuering har gratis inträde hela helgen (skriv till queerartsthlm@gmail.com och berätta med vem du bokat)

Ruhani

Ruhani är en ickebinär illustratör som oftast jobbar digitalt men gillar även att utmana sig själv genom att pröva på andra konstnärliga fält som hen inte är så bekant med – för att konstant utvecklas i sitt egna konstnärsskap.

Hen har gått i Konstfack och är idag utbildad till gymnasielärare i estet-ämnena som omfattar bild och media.

Ruhani var med och grundade HBTQ-plattformen @blattepride, en plattform för queera personer i Sverige som rasifieras. Hen har avsatt sig från adminpositionen, men brinner än idag för alla sina syskons rätt att leva ett värdigt liv. Konsten hen gör, gör hen först och främst för att representera och lyfta upp sina syskon.

– – –

Rudy Loewe

Rudy Loewe är bildkonstnär från London, verksam i Stockholm. Hens arbete utforskar ämnen som genus, sexualitet, ras och mental hälsa genom berättande. På Queer Art Fest Stockholm kommer hen medverka i konstmässan samt plocka fram sina pennor, kom och se!

– – –

Rana Farba

Rana Farba är en genderqueer och överkänslig konstnär baserad i Frankrike.
Den definierar sig som en utomjording i denna underliga värld och är inspirerad av känslor, freakness, identiteter, poesi, förtryck, mental hälsa, självomsorg, kamp, marginalitet, magi, tårar, drömmar och verklighet. Den ritar, målar, trycker, skriver, tatuerar, skapar på papper och dator.
Deltar på konstmässan på Queer Art Fest Stockholm.

– – –

Hanna Gustavsson

Hanna Gustavsson är serietecknare som ritar socialrealism och troll, kommer sälja serieböcker, affischer och klistermärken på konstmässan på Queer Art Fest Stockholm.

– – –

Mimmi Corneliusson

Mimmi Corneliusson bor i Stockholm och har tidigare läst skrivarlinjen på Nordens Folkhögskola Biskops-Arnö. Förra året debuterade hon med romanen HEJ VILT på Lesbisk Pocket: ”Jag håller nyckeln till ladan i handen. Den är tung, urgammal. Dörren öppnas med ett knarrande. Jag hittar strömbrytaren och tänder lampan. Den är stark. Jag får glädjeyrsel av rymden och ljuset. Ladan är som ett större hem. Det första som ska breda ut sig är en slätt, tänker jag. Det passar under den starka solen. Jag lägger mig ner och tittar upp i bjälkarna. De gamla träbjälkarna. Det ilar i magen av historia, av lycka.”
Mimmi deltar med ett bokbord på Queer Art Fest. konstmässa.

– – –

Edith Hammar

Edith Hammars bilder handlar om det gemensamma, om erfarenheter vi delar och vill dela. De är självporträtt men de föreställer också betraktaren. Tuschteckningarna och brännpenna-teckningarna bjuder in till en alternativ dimension. för det är radikalt att drömma, våga tänka sig en plats där det radikala, det bästa är vardag. En ickebinär verklighet där en kan vila. Det finns tillräckligt mycket bilder och material om det traumatiska normbrytande personer delar, de här bilderna bjuder in till att dela skönare erfarenheter, oavsett om de händer nu eller vi önskar oss att de ska hända.

– – –

Hanna Böhm

Hanna Böhm är illustratör verksam i Uppsala. Några huvudteman i hennes skapande är lesbiskhet, svarthet och normbrytande uttryckssätt. Förutom sitt illustrationsarbete har hon även gjort en barnboksserie för det normkreativa bokförlaget Olika förlag. På Queer Art Fest Stockholm kommer hon ställa ut sin konst, ha skissblocken fritt framme för bläddring, och kanske rita ett porträtt eller två!

– – –

Radical Cuties

Radical Cuties is distro of trans feminist queer collective located in various parts of Europe. They publish and distribute zines and books on radical queer therory and praxis. Their aim is to empower, inspire, connect and spread trans and queer struggles everywhere!
They document graffiti and street art culture done by queers and trans folks and are also working on several exciting art projects themselves.

– – –

Per José Karlén

Per José Karlén är författare och bilderboks illustratör. Sedan debuten 2004 har han skrivit för barn och regnbågsfamiljer om känslor, kärlek och vikten av att få vara sig själv. Pers böcker ges ut på Rabén&Sjögrens förlag och genomsyras av regnbågens alla färger, inkludering, mångfald och har hbtq ämnen som beröringspunkt. Modigt och mäktigt för åldrarna
3-103 år. Per är aktuell med böckerna: Doktor Dunder 2019 och Älskade djur, 2017 på R&S förlag.

– – –

Butcher Queen

Butcher Queen är en genderfuck drag performer som genom drag, kostym och performance jobbar med identitet, normer och dilemman.
Butcher Queen kommer att presentera hela Queer Art Fest Stockholm samt medverkar i konstmässan!

– – –

Jimmy Ohliv iklädd vit spets mot rosa bakgrund.

Jimmy Ohliv

Jimmy Ohliv, hen,
kämpar på sitt Instagramkonto på ett positivt sätt för Queers, Trans och att bryta normer.
Konstfotograf.
Jobbar som Art Director / Grafisk Designer.
Nystartat klädmärke @fluidfatale

– – –

– – –

Biljetter säljs genom KULTURBILJETTER! Under dagen är det fritt inträde kl 13-17, efter 17 behövs dagsbiljett eller helgbiljett!
Den som förbokar sin tatuering har gratis inträde hela helgen (skriv till queerartsthlm@gmail.com och berätta med vem du bokat)