En svängig regnbåge kommer ut ur tredje ögat på en old school dödskalle.

Våra Livsviktiga Länkar har inte alltid med tatueringar att göra, nästan inte alls faktiskt, men allt hör ihop. Här hittar du bra folk/grupper som arbetar med konst, politik, livsviktiga frågor om det queera livet och kärlek och vänskap, framför allt i Stockholm där vi ju befinner oss. Tycker du att något ska med, skriv till sara@stademonia.com!

Black Queers Sweden är den feministiska och antirasistiska svarta queerrörelsen och oberoende organisation! Den första fristående rörelsen av och för svarta Queers!

Trans Fest Stockholm började 2015 som en filmfestival i samband med Trans Day of Remembrance. Med tiden har rörelsen växt och förutom filmfestival anordnas även andra livsviktiga och roliga Trans Fest aktiviteter!

CinemaQueer är Sveriges största internationella Queerfilmfestival som årligen håller till i Stockholm. De erbjuder även normbrytande skolbio för barn och ungdomar!

Queert favorithak i Stockholm. Bar med kulturevenemang, ett måste för den som vill hitta likasinnade och lufta sig!

Sedan 2015 är Femtopia veganskt cafe och safe space för kvinno och lgbtq identifierade. Öppnar framför allt helger som cafe och står löpande som värdar för queera/feministiska event!

Loud Grrrl Sthlm vill skapa trygga rum där folk som identifierar sig som kvinnor och ickebinära kan skapa tillsammans. Mycket musik och Pwrrrr!