Tjuvkik genom pärldraperi på tatuerare som arbetar koncentrerat på StaDemonia Tattoo Stockholm.

QUEER TATUERING på StaDemonia Tattoo Stockholm!

Förutom vårt fortsatta arbete med att ställa ut Queer Konst samt erbjuda plats för inbjudna queera tatuerare, kommer vi under 2019 och första hälften av 2020 tack vare stöd från Kulturrådet kunna bjuda in ett antal gäster som tatuerar, visar sin konst samt deltar i samtal om Queer Tatuering och skapande av säkra och inspirerande platser. Idén är att lyfta tatuering som konstform samt ge plats åt queera artister och intresserade att mötas och uttrycka sina tankar om konst, hur gör vi tatuering/konstsammanhang mer inkluderande, lustfyllda, säkra? Snart kommer mer information om medverkande!

+Info och frågor om tillgänglighet sara@stademonia.com / 08-7556655

– – –

Tatuering i blackwork stil av queer tatuerare Eneo Melboi. Nattfjäril framför fotogenlykta.

Eneo Meibol gästtatuerar på StaDemonia Tattoo Stockholm! 14-16 februari

Eneo Meibol från Madrid tatuerar hos oss på StaDemonia Tattoo Stockholm 14-16/2! Håll utkik i Facebookevenemang för lediga motiv! Vill ni se mer om och av Eneo gå in på hens Instagram eller Facebook. För frågor och bokningar eneomeibol@gmail.com (engelska eller spanska, för svenska sara@stademonia.com).

+Info och frågor om tillgänglighet sara@stademonia.com / 08-7556655

– – –

Tatuering i blackwork gravyrstil av queer tatuerare Mars Hobrecker. En kvinna lyfter upp en annan på en av sina utsträckta armar i cirkusliknande pose.

Mars Hobrecker gästtatuerar på StaDemonia Tattoo Stockholm! 1-3 april

Mars Hobrecker (New York) tatuerar hos oss på StaDemonia Tattoo Stockholm 1-3/4! Se mer arbeten på Instagram. För frågor och bokningar skriv direkt till contact@marshobrecker.com!
Mars deltar i projektet Queer Tatuering; Möten och samtal om queer tatuering, konst och skapande av säkra och inspirerande platser. Snart kommer mer info om plats och tid för samtal! Projektet stöds av Kulturrådet.

+Info och frågor om tillgänglighet sara@stademonia.com / 08-7556655

– – –

Klädhängare med små minifanzines upphängda på en dödskalle i brons. Lesbot heter de röda små fanzinet.

Vill du få inbjudan till invigningar av utställningar och hålla koll på när gästartister kommer till oss och tatuerar? Skriv för att vara med på mejllista (ca 6-8 utskick om året)! Du kan när som helst be oss ta bort din information.