En svängig regnbåge kommer ut ur tredje ögat på en old school dödskalle.

Våra Livsviktiga Länkar har inte alltid med tatueringar att göra, nästan inte alls faktiskt, men allt hör ihop. Här hittar du bra folk/grupper som arbetar med konst, politik, livsviktiga frågor om det queera livet och kärlek och vänskap, framför allt i Stockholm där vi ju befinner oss. Tycker du att något ska med, skriv till sara@stademonia.com!

Black Queers Sweden är den feministiska och antirasistiska svarta queerrörelsen och oberoende organisation! Den första fristående rörelsen av och för svarta Queers!

Trans Fest Stockholm började 2015 som en filmfestival i samband med Trans Day of Remembrance. Med tiden har rörelsen växt och förutom filmfestival anordnas även andra livsviktiga och roliga Trans Fest aktiviteter!

CinemaQueer är Sveriges största internationella Queerfilmfestival som årligen håller till i Stockholm. De erbjuder även normbrytande skolbio för barn och ungdomar!

Pride festival för och av queera samer!

Q-Studion är en podcast som sätter det queera och antirasistiska ögat på kultur, samhälle, historia och vardag. 

Loud Grrrl Sthlm vill skapa trygga rum där folk som identifierar sig som kvinnor och ickebinära kan skapa tillsammans. Mycket musik och Pwrrrr!