En svängig regnbåge kommer ut ur tredje ögat på en old school dödskalle.

Våra Livsviktiga Länkar har inte alltid med tatueringar att göra, nästan inte alls faktiskt, men allt hör ihop. Här hittar du bra folk/grupper som arbetar med konst, politik, livsviktiga frågor om det queera livet, kärlek och vänskap. Tycker du att något ska med, skriv till sara@stademonia.com!

Black Queers Sweden är den feministiska och antirasistiska svarta queerrörelsen och oberoende organisation! Den första fristående rörelsen av och för svarta Queers!

Trans Fest Stockholm började 2015 som en filmfestival i samband med Trans Day of Remembrance. Med tiden har rörelsen växt och förutom filmfestival anordnas även andra livsviktiga och roliga Trans Fest aktiviteter!

Sápmi Pride, en festival för och av queera samer som organiserats årligen sedan 2014!

Transammans är ett förbund för transpersoner och närstående. Fikaträffar, samtalsgrupper och mycket mer!

Q-Studion är en podcast som sätter det queera och antirasistiska ögat på kultur, samhälle, historia och vardag. 

RFSL Newcomers är en verksamhet för dig som är hbtqi -homosexuell, bisexuell, transperson, queer eller intersex- och ny i Sverige.

Kontext Press är en plattform för eftertänksam journalistik och kritisk underhållning sedan 2019. 

CinemaQueer är Sveriges största internationella Queerfilmfestival som årligen håller till i Stockholm. De erbjuder även normbrytande skolbio för barn och ungdomar!

Queer Art Fest Sthlm är en  konstfestival av queers för queers; musik, performance, tatuering, konst, film, samtal…!

Etown Queer Fest är en festival av queers för queers, utan alkohol och du slipper pinkwash!

Reclaim Pride är en antikapitalistisk rörelse av queers, för queers. En plats där inte storföretag, politiska partier, myndigheter och ordningsmakt tillåts sätta agendan. Skapar bland annat politik, panelsamtal, musik, konst och kamp -utan pinkwash.

The Swedish Archive for Queer Moving Images samlar och visar queera rörliga bilder, skriver svensk historia. 

Queerrörelsens Arkiv och Bibliotek samlar, ordnar, bevarar och tillgängliggör dokumentation och information om queera rörelser och personer.

Queerstory är en pod och samtalsarkiv med olika hbtqi-personer som har förändrat våra liv.

Loud Grrrl Sthlm vill skapa trygga rum där folk som identifierar sig som kvinnor och ickebinära kan skapa tillsammans. Mycket musik och Pwrrrr!