Biljetter säljs genom KULTURBILJETTER! Under dagen är det fritt inträde kl 13-17, efter 17 behövs dagsbiljett eller helgbiljett!
Den som förbokar sin tatuering har gratis inträde hela helgen (skriv till queerartsthlm@gmail.com och berätta med vem du bokat). Vi kommer att ta kontanter eller swish (en del artister kommer enbart kunna ta betalt kontant). 
musik/performance


tatuering


konstmässa


konstutställning

Storm Dunder

Storm Dunder är en icke-binär låtskrivare, scenkonstnär, och visuell konstnär som bygger tillfälliga verkligheter, syr kroppar åt det ogripbara, och använder sin konst för att kanalisera de mest fria, ömtåliga, brutala och groteska delarna av hens inre liv. Clownen välkomnar er till den Femte Våningen. 

– – –

Eido al Fakir

Eido Al Fakir är en queer Singer/songwriter från Damaskus i Syrien. Hans musik kan beskrivas som en blandning av pop- och folkmusik influerad av olika kulturer och tider. 

– – –

Ari Korrales

Ari Korrales, den här intergalaktiska artisen landar på vår festival med en live show skapad unikt för tillfället -elektronisk musik och videokonst med toner av social kritik.

– – –

Dieseldanno

Dieseldanno är ickebinär DJ/Prince Charming från Stockholm som spelar en genre-fuck med allt från reggaeton-trance till techno-rmb.

– – –

Trypas Corassão

Trypas Corassão tar med den kantstötta kraften som kommer inifrån, som tarmar och hjärta, som en blödande kropp som genererar känslor.
Vi är oberoende kvinnliga konstnärer som tar med oss från möjligheten att uppleva makt rakt i ansiktet på en historia som förvisar oss och bestämmer våra marginella platser. I ett sökande efter ultraromantisk och postdramatisk estetik består skapelsen av mötet mellan två brasilianska vänner: Tita Maravilha som skådespelare-artist-sångare, och Cigarra i ljud och berättande, en multimediaartist och performer. Som gäst uppträder Miss Immigration.

– – –

DJ Figkott

Giorgis Benias alias Figkott föddes 1995 och har varit en stark närvaro i den nya generationen av atenska house- och technocenen, liksom viktig del av det grekiska queera clubbing communityt de senaste åren genom att vara promotor och dj. 
Han är initiativtagare och promotor för “Qreclaim” och “The Schenkens” evenemang. Qreclaim är Atens största queer rave, lockar varje gång en unik stark folkmassa på 1.000+ personer, och har varit en kulturell milstolpe i huvudstadens nattliv under de senaste tre åren genom att trycka på partikulturernas gränser och genom att omfatta sexpositivitet.
Figkotts musiksmak är mångsidig och flytande och hans uppsättningar är kreativa, levande och genomgår flera genrer.
Figkott har nyligen uppträtt på Knockdown Center & Good Room (New York),: om blank (Berlin), Bronx bastu (Stockholm), Gucci Zumi’s Event (München) och kommer snart att uppträda för hela festivalen 2020, Boiler Room, ADD Festival och mer.

– – –

DJ Paulinhx Seahorse

Historien om att bli [pawlˈiɲks] fortsätter in i Queer Art Fest Stockholm!
Paulinhx är; icke-binär, aktivist och känslig med ett kollektivt sinne och en inhemsk själ.
Deras musikhistoria återspeglar sig från deras tonårsaktivism genom upplevelsen av att spela i ett lokalt musikband med antifascistiska uttalanden, att vara en del av Organ ‘Phantom-organisationen i Bordeaux och den sist men inte minst stående med Maracujá-kollektivet i Berlin.
Paulinhxs arkiv och datainsamling, kosmiska nätverk och musikaliska intressen är baserade på alternativa former av att leva tillsammans och grundläggande problem för vår planet. Genom deras soniska verktyg för politisk resonans och feministiska röster om poetiska handlingar – de är engagerade med, bjuder Paulinhx dig in till tidsresor i delade utrymmen som kontinuerligt lova en musikalisk mänsklighet.

– – –

Hasard le Sin

Sedan sin debut 2016 har Hasard le Sin stigit som en komet på Finlands burleskhimmel. Han är känd för sitt androgyna, oskuldsfulla yttre, sitt sprudlande snuskiga inre, och sin fullständiga brist på skam. Han äntrar scenen med oberäkneliga kombinationer av politiskt ställningstagande, skandalöst sex appeal och teatraliskt fjanteri, och lämnar efter sig en andfådd, ofta lätt klibbig publik.

– – –

Fotografiskt porträtt av Miss Immigration iklädd fjädermask.

Miss Immigration

Mer än en show-body är Miss Immigration ett kulturellt och politiskt antirasistiskt projekt. En grundpelare i dekonstruktionen av den elektroniska musikscenen i Sao Paulo-Brasilien, hon var bildkonstnär och medproducent på Mamba Negra och även ansvarig för skapandet av @coletividade.namibia, kollektiv av svarta och lgbtq+ artister -en av de viktigaste sammanslutningarna för rörelsen i Brasilien.

– – –

Fred Rockhard

Fred (Federico) Rockhard har jobbat på bank i nästan ett år. Han saknar de gamla rock’n’roll- svängarna och bestämmer sig för att tuffa till sig lite idag.

Björn har stenkoll på kost och hälsa, Fred har börjat slira lite med sånt efter att han började jobba på bank. Det blir mest nutella och kanske lite dans till gamla rockklassiker. Björn ger tips om hur man tar fredagssnacksen till en ny växel, hälsoväxeln.

– – –

Nicholas Kock

Nicholas Kock vet hur olika typer av köttstycken ska behandlas. Med sin vassa egg rör han sin trangerkniv med finess över avlånga ätbara objekt. En kulinarisk upplevelse som kommer penetrera sig fast och spräcka såväl hornhinnan som andra hinnor.

– – –

Butcher Queen

– – –

Mandy Rich

Mandy Rich är Sveriges första transsexuella rapperska och har synts till runtom i landet på flertalet festivaler och klubbar. Hennes starka texter om allas lika värde har satt prägel för hennes musik och hennes poppiga sound har lyft publiken och medias blickar. Hon utmanar den stereotypa hiphop-scenen!

– – –

Dgeral

– – –

Hinvex

Hinvex är en witch house grupp på 2 personer som blandar influenser av electronica och hip-hop beats med en punkig framtoning. Projektet startades 2019 och debutabumet “SEEDS” släpptes i juni 2020. HINVEX drivs av diy-etik och kombinerar politiska och personliga teman med sagor och mardrömmar. Allting är kaos och allting är harmoni.

– – –

Galet rosa tigerhuvud med gula ögon. Text i snorgrönt Queer Art Fest Sthlm.

Noah Fence

– – –

Galet rosa tigerhuvud med gula ögon. Text i snorgrönt Queer Art Fest Sthlm.

Yolanda Bohm

– – –

Galet rosa tigerhuvud med gula ögon. Text i snorgrönt Queer Art Fest Sthlm.

Garry

– – –

Galet rosa tigerhuvud med gula ögon. Text i snorgrönt Queer Art Fest Sthlm.

DJanna

– – –

Galet rosa tigerhuvud med gula ögon. Text i snorgrönt Queer Art Fest Sthlm.

DJ Rasuul

– – –


musik/performance


tatuering


konstmässa


konstutställning

Biljetter säljs genom KULTURBILJETTER! Under dagen är det fritt inträde kl 13-17, efter 17 behövs dagsbiljett eller helgbiljett!
Den som förbokar sin tatuering har gratis inträde hela helgen (skriv till queerartsthlm@gmail.com och berätta med vem du bokat)