Soledad tatuerar Soflu som sitter på brits med stort leende. I bakgrunden syns alla regnbågens tatueringsfärger och tatueringsmotiv på väggarna.

SOLEDAD AZNAR öppnade StaDemonia Tattoo Barcelona tillsammans med Sara Swanson 2005, sedan 2017 i Stockholm. Ursprungligen från Buenos Aires, Argentina. Hen tycker bäst om att arbeta old school, blackwork och ornamental tatuering. Vill du veta mer eller ha en tatuering av Soledad, skriv till solcreative.saa@gmail.com!

Sara med tatueringsmaskinen i högsta hugg, pratandes och med Dyke Hard T-shirt.

SARA SWANSON öppnade StaDemonia Tattoo Barcelona tillsammans med Soledad Aznar 2005, sedan 2017 i Stockholm. Hon tycker bäst om att arbeta oldschool och blackwork. Initierade första Queer Art Stockholm 2019. Vill du veta mer eller ha en tatuering av Sara skriv till sara@stademonia.com!

Självporträtt, fotografi av tatuerare Alex i grönt hår framför prunkande växter.

ALEX CFOURPO arbetar med oss på heltid sedan slutet av 2019, men en artist ni sett då och då på StaDemonia Tattoo sedan starten i Stockholm! Den fokuserar främst på blackwork tatuering med organiska, ornamentala och naturmotiv, med mycket detalj och fokus på hög precision. Vill du ha en tatuering av Alex skriv direkt till alexcfourpo@gmail.com!

Leon sitter på huk i svarta kläder bredvid stor vit hund.

LEÓN HALLDÉN arbetar med oss på StaDemonia Tattoo Stockholm sedan flytten till Slipgatan 9 nu i november. Hen tycker om att tatuera växter, djur, mytologiska varelser i blackwork, dotwork,  detaljerade tatueringar. Vill du ha en tatuering av León skriv direkt till Leon.hallden@gmail.com!

Sixten Sandra lutar sig över kund, tavlor och blommor runt om. Tatueringen som görs är blackwork stil under hakan.

SIXTEN SANDRA arbetar med oss på StaDemonia Tattoo Stockholm sedan flytten till Slipgatan 9 nu i november, men var också en av de första som ställde ut konst på StaDemonia när vi flyttade till Stockholm! Sixten Sandra tatuerar framförallt i svart, detaljerade etsningar på hud men också enklare DIY med stil. Vill du ha en tatuering av Sixten Sandra skriv direkt till osterberg.sandra@gmail.com!

LIAM AGUILAR CASTILLO arbetar som lärling hos oss på StaDemonia Tattoo Stockholm. Kom ihåg att tatuera sig med en lärling kostar mindre pengar, men att det är just en lärling som lär sig med allt vad det innebär! Vill du ha en tatuering av Liam, skriv direkt till honom genom instagram @fula.ankungen_!

JAZZ SARGENT AZNAR arbetar som lärling hos oss på StaDemonia Tattoo Stockholm. Kom ihåg att tatuera sig med en lärling kostar mindre pengar, men att det är just en lärling som lär sig med allt vad det innebär! Vill du  ha en tatuering av Jazz, skriv direkt till hen genom instagram @kushytattoos!